Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský dřevěný náhrdelník "Savana"

Tento jemný a decentní pánský náhrdelník tvoří drobné dřevěné jemně lakované válečky 3x4 mm, kovové korálky, a skleněný rokajl s kov. efektem. Uprostřed korálek z přírodní perleti. Převládající světle hnědá barva připomíná vyprahlou savanu.

Obvod kolem dokola, včetně zapínání, je 43 cm. Navlečeno na pružném vláknu (lykra). Aby nebylo nutné vlákno extrémně natahovat, je náhrdelník zakončený magnetickým zapínáním. Magnety jsou dostatečně pevně spojené, nemusíte se obávat ztráty náhrdelníku. Magnet může působit i trošku léčivě (podporuje krevní oběh, uvolňuje bolesti). Na přání zhotovím tento náhrdelník s větším obvodem za stejnou cenu, nebo malý příplatek v ceně materiálu. Napište nejdříve své přání přes flér poštu, vystavím vám výrobek na zakázku.

Dřevěné i kovové korálky jsou ručně začištěny, dírky vyhlazené pomocnými nástroji, ostatní komponenty také,  výrobek neškrábe, je velmi lehký a hodí se pro muže všech věkových kategorií. Pozor na vodu ! Dřevěné korálky by mohly po opakovaném namočení později, při vysychání, popraskat.

Registr. autorský design, s certifikátem, v "pánské" papírové dárkové krabičce.

Poznámka pod čárou: .......................................................................

v mé nabídce jsou i varianty náhrdelníků pro dívky, slečny a paní - najdete je zde (klik): Sára  a zde: Valérie, nebo černý uni-sex: Mini-uni. Všechny pánské šperky zde: Kluci a muži.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
extravagantní
Materiál:
chirurgická ocel
,
sklo
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 15.11.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 6000362
Vloženo: 6.2.2015
Menu
--