Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský jemný náhrdelník BORNEO

Tento jemný a decentní náhrdelník tvoří drobné skleněné válečky (nové značkové české korálky) v tmavších barvách, s matným i lesklým povrchem, doplněné různými korálky z bižuterního kovu. Převládající barevnost je: sytá černá mat a červeno-měděný melír . Průměr korálků je 3 mm.

Obvod kolem dokola, včetně zapínání, je 45 cm. Náhrdelník volně lemuje krk. Navlečeno na dvojité bižuterní pružence (lykra). Aby nebylo nutné vlákno extrémně natahovat, je náhrdelník zakončený magnetickým zapínáním z bižuterního kovu, s kvalitní povrchovou galvanizací. Magnety jsou dostatečně pevně spojené, nemusíte se obávat ztráty náhrdelníku. Magnet může působit i trošku léčivě (podporuje krevní oběh, uvolňuje bolesti). - Na přání zhotovím tento náhrdelník s jiným obvodem. Napište nejdříve své přání přes flér poštu, vystavím vám výrobek na zakázku, nebo rovnou napište požadovaný obvod do poznámky při vyplňování objednávkového formuláře. Cena se nemění.

Pozn.: náhrdelníkový "had" má výšku 3 mm, je velmi jemný a lehký, lze předpokládat, že se při běžném nošení může zapínání posouvat dopředu, což však nevadí, může docela dobře splňovat funkci ozdobného prvku. Kovové korálky jsou dodatečně ručně začištěny, dírky vyhlazené pomocnými nástroji. Náhrdelník neškrábe, je velmi lehký a hodí se pro muže všech věkových kategorií.

Kupujete originální registr. autorský design, v ,,pánské" papírové dárkové krabičce (cena krabičky je zahrnuta v poštovném).

......................................

Podobný design jako Borneo, mají tyto náhrdelníky:

Gin-fizz     Arktis     Island     Elegant     Zairis

......................................

Všechny moje autorské pánské šperky najdete zde: Kluci a muži.

.

Barvy:
Styl:
elegantní
Materiál:
sklo
,
bižuterní kov
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7947101
Vloženo: 6.11.2016
Menu
--