Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský náhrdelník "Dingo"

Jemný pánský náhrdelník v barvách srsti divokého psa dingo tvoří drobné dřevěné lakované válečky 3x4 mm, kovové korálky v galvanizaci gun metal, uprostřed krku je korálek z pravé bílé perleti. Délka - obvod je 43 cm. Náhrdelník je navlečený na pružence (lykra), ale pro pohodlné oblékání, a po zkušenostech u zákazníků, je ukončen zapínáním na magnetku (dva malé kovové válečky, které dobře drží, povrch platina, bižuterní kov).

Na přání mohu zhotovit tento náhrdelník s větším obvodem. Cena bude stejná. Pište svá přání předem přes flér poštu (dotaz na zboží) nebo přímo do objednávky - v poznámce ke zboží.

Všechny korálky jsou pečlivě ručně začištěny, dírky vyhlazené pomocnými nástroji, výrobek neškrábe, je velmi lehký a hodí se pro muže všech věkových kategorií, a to i pro ty náročnější mužské osobnosti.

Pozor na vodu ! Dřevěné korálky by mohly po opakovaném namočení později, při vysychání, popraskat.

Registr. autorský design, s certifikátem, v "pánské" papírové dárkové krabičce. Cena krabičky je zahrnuta v poštovném a balném.

Poznámka pod čárou: .......................................................................

v mé nabídce jsou i varianty náhrdelníků pro dívky, slečny a paní - najdete je zde (klik): Sára  a zde: Valérie, nebo černý uni-sex: Mini-uni. Všechny pánské šperky zde: Kluci a muži.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
přírodní
Materiál:
dřevo
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 5481767
Vloženo: 10.9.2014
Menu
--