Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Pánský náhrdelník "Elegant"

Decentní a zajímavý každým coulem, vhodný pro každého muže, který zrovna nemiluje extrémy, nebo má rád starožitnosti a pamětihodnosti...

Tento jemný a decentní náhrdelník tvoří drobné skleněné korálky v povrchu mat - šedá (šedé korálky jsou poloprůhledné, takže na každém podkladu vypadají trošku jinak), skleněné korálky s povrchem mat - starobronz. Doplněno drobnými kovovými korálky různých tvarů a povrchů. Celková barevnost je šedá a hnědobronzová, taková trochu vintage nostalgická.

Obvod kolem dokola, včetně zapínání, je 45 cm. Náhrdelník volně lemuje krk, je navléknutý na dvojitém pružném vláknu (lykra). Aby nebylo nutné vlákno extrémně natahovat, je náhrdelník zakončený magnetickým zapínáním z bižuterního kovu, s kvalitní povrchovou galvanizací. Magnety jsou dostatečně pevně spojené, nemusíte se obávat ztráty náhrdelníku. Magnet může působit i trošku léčivě (podporuje krevní oběh, uvolňuje bolesti).

Podle potřeby vám zhotovím tento náhrdelník s jiným obvodem za stejnou cenu. Celkovou délku obvodu napište při objednávání do poznámky ke zboží před odesláním objednávky.

Pozn.: náhrdelníkový "had" má výšku 3 mm, je velmi jemný a lehký, lze předpokládat, že se při běžném nošení může zapínání posouvat dopředu, což však nevadí, může docela dobře splňovat funkci ozdobného prvku (podívejte se na foto s figurínou).

Kupujete originální registr. autorský design, s autorským certifikátem, v ,,pánské" papírové dárkové krabičce.

.........................................................

Náhrdelníky s podobným designem najdete zde:

ISLAND   ARKTIS   GIN-FIZZ

.........................................................

Všechny moje autorské pánské šperky najdete zde: Kluci a muži.

.

Barvy:
Styl:
romantický
,
starobylý
Materiál:
sklo
,
polymer
,
bižuterní kov
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.12.2016
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7892039
Vloženo: 23.10.2016
Menu
--