Domů Prodané zboží prodejce magaela Pásek na kožené šňůrce "ztracená v pomněnkách"

Milé moje,

je zde opět léto. Slunce je žičlivé, oči mhouřim do belasomodrej oblohy. Lavičky v parcích se již těší na letní lásky, na dlouhé večery strávené v nekonečných objetí. Koutky dětských úst jsou lepkavé od jahod s cukrem a dvory jsou plné mláďátek. Voda cáká a všude je spousta smíchu. Hudba se vine ulicemi a pole pomalu začínají dozrávat. Z třešní si děti dělají náušnice a na loukách víly oslavují krásu letních dnů. I my v dílničce Magaela se z nich těšíme.

V poledním svitu jasného slunce sním o lásce a myšlenkami bloudím do dokonalého světa plného splněných přání. S lehkými lněnými šaty se mi hraje vítr a prameny vlasů sám od sebe zaplétá. Směju se trávě, co lechtá mi kotníky, i svobodě, v níž se vznáším jako mýdlová bublina. V myšlenkách člověk snadno zbloudi, snadno se zatoulá. A tak se ztrácím v moři pomněnek hledíc tváří na modrou oblohu.
Pásek je vyroben z textilních kytiček, lístků, trávy, gypsy a jemné tenké kožené šňůrky, kterou si umíte velikost opasku korigovat.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.1.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7594442
Vloženo: 13.7.2016
Menu
--