Domů Prodané zboží prodejce magaela Pírko pro ženicha "štěstí v kapičkách mlhy"

Milé moje,

je zde opět léto. Slunce je žičlivé, oči mhouřim do belasomodrej oblohy. Lavičky v parcích se již těší na letní lásky, na dlouhé večery strávené v nekonečných objetí. Koutky dětských úst jsou lepkavé od jahod s cukrem a dvory jsou plné mláďátek. Voda cáká a všude je spousta smíchu. Hudba se vine ulicemi a pole pomalu začínají dozrávat. Z třešní si děti dělají náušnice a na loukách víly oslavují krásu letních dnů. I my v dílničce Magaela se z nich těšíme.

Dovolte, abychom vám představili i nejnovější letní kolekci plnou neopakovatelné letní romantiky :) V hlavní roli naše oblíbená modelka Simoneta Hladká a Laura. A samozřejmě, Magaela :)

Venku je jaksi chladno, na zem padá v drobných mlhavých kapičkách mlha. Atmosféra kouzelného lesa ... a přesto toužíte po pěkných věcech ... po lásce ... a po štěstí ... po objetí ukrytém v tom mléčném oparu před světem ... V té jediné vteřině ranního svitu najednou víte, že jen nejjednodušší věci vás nikdy nezklamou ... a štěstí se má hledat úplně dolů při zemi.
Pírko je vyrobeno z textilních květů, lístků, trávy, broušených gorálok, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
Barvy:
Styl:
romantický
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.8.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 7625541
Vloženo: 25.7.2016
Menu
--