Domů Prodané zboží prodejce lucillo Plenkovník

Malý velký pomocník pro cestování, na návštěvy, na výlety s nejmenšími dětmi. 

Plenkovník má čtyři kapsy, kam se Vám pohodlně vejdou na jednu stranu plenky a na druhou stranu vlhčené ubrousky. Do horních menších kapes pak třeba krém, bryndáček aj. Jedna horní kapsa není prošitá, takž se vejde i očkovací průkaz. Na druhé straně je zipová kapsa na lžičku, bryndáček či jiné drobnosti. 

Zapínání je jednoduché na klopu a suchý zip.

Plenkovník je pevný, je vyztužený, takže krásně drží tvar.

Prosím, berte na vědomí, že tento plenkovník slouží pro cestování, proto se do něj vejdou kapesníčky standardní velikosti, cca 64ks, max 4 plenky vel 4. apod. Je proto velmi skladný a vejde se Vám do kabelky a vždy budete mít u sebe vše, co potřebujete, aniž byste s sebou tahali velké zavazadlo.:-)

Rozměry jsou: zavřený plenkovník: 23x18 cm, otevřený 23x36 cm.

Chcete sladit s obalem na očkovací průkazku? Napište! :-)

Organizér se dodává bez náplně:-)

Tento plenkovník už má svou majitelku, ráda Vám ušiji  v barevné kombinaci dle Vašeho přání. Chcete sladit s obalem na očkovací průkazku? Napište! :-)

Ušito dle návodu milkak.

Tento má již svou majitelku, ráda Vám ušiji  v barevné kombinaci dle Vašeho přání. Chcete sladit s obalem na očkovací průkazku? Napište! :-)

Barvy:
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.2.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: lucillo
Katalogové č.: 8749884
Vloženo: 14.8.2017
Menu
--