Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Pohankový polštářek na sezení, kulatý

Děti milují sezení na zemi, poskytuje jim to mnohem více možností k hraní než na židli u stolu. Na zemi je příjemné podložit se tak akorát malým polštářkem, ideální jsou pohankové slupky, kdo na nich někdy seděl, ten ví. Ale i u stolu ho využijete, jako podsedák na židli či lavici... A protože tento polštářek není tak malý, aby na něm nemohl sedět i dospělý, ocení ho i rodiče třeba při čtení pohádky u postele. 

Průměr 32 cm, výška 5 cm, povlak z pevné 100% bavlněné látky, bohatě plněno pohankovými slupkami. Polštářky jsou zdobené aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity velmi kvalitní barvy na textil Jacquard, povlak je sundavací, naspodku se zapíná na suchý zip, v případě potřeby ho lze prát v pračce, perte i žehlete otočený na rub. Slupky jsou ve vlastním bavlněném polštářku, ten prosím neperte.

Cena za 1 kus včetně pohankové výplně, udělala jsem jich několik různých, ladících barevně ke kapsářům za postel tak, aby tvořily útulný dětský pokoj. Do objednávky prosím uvádějte, který si vybíráte, na přání mohu udělat i jiné. 

Skladem s touto barevností dekoru poslední 4 kousky: modrý s pejsky a  béžové dva se zelenými ptáčky a jeden s plachetnicí.

 Mimo těchto kulatých k dispozici ještě polštářky s domečky.

Barvy:
Styl:
pro volný čas
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 19.9.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 10695260
Vloženo: 27.6.2019
Menu
--