Domů Prodané zboží prodejce magaela Polvěnček "ty jsi má levandulová"

Milé zákaznice, dílnička Magaely si pro Vás připravila několik voňavých novinek. Těšit se můžete na provensálsku skvost, voňavé dary přírody a množství přírodních sušených delikates.
Nevím jak Vy, milé víly, ale Magaela miluje levanduli a rozhodla se ji přinést i vám. Nasaďte si tento provensálky polvenček a přeneste se spolu s ním do jihovýchodní francouzské oblasti Provence, která je známá díky svým nekonečným fialovým polím plných levandule. Kombinace nádherného kraje, omamné vůně a překrásné barevné symfonie pohladí každé jedno srdce.
Polvenček "ty jsi levandulová" přináší v sobě jako první neopakovatelné kouzlo levandule doplněné vůní pravých sušených miniružičiek. Ani barevné kombinaci se nedá odolat - fialkovo-modré tóny probudí všechny smysly a ozvláštní i ten nejběžnější den. Neváhejte a cestujte i vy s námi do neopakovatelného Provence.
Polvenček je vyroben z mini sušených růží, levandule, sušené trávy, aranžérských halúzok, drátku, floristické pásky a jiných drobností na aranžování.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.4.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5927961
Vloženo: 18.1.2015
Menu
--