Domů Prodané zboží prodejce Mariposa.2 Pončo s funkčním límcem - SMARAGDOVÉ (M-L)

Elegantní a praktické pončo se stane nepostradatelným oděvním doplňkem dámského šatníku. Propracovaný střih v akorátní délce spolu s vysokým rozepínacím límcem zajišťují funkčnost. Knoflíkové dírky jsou ručně obšity, též knoflíky ručně přišity. Knoflíky jsou posazeny uvnitř límce - tzn. při zapnutém límci nejsou viditelné a límec působí celistvě, naopak při otevřeném límci tvoří knoflíky zdobný prvek na jeho otevřeném cípu.

Vlastní střih a celé provedení. Respektujte originál a nekopírujte, děkuji!

Pončo je ušito z velmi příjemného a hřejivého fleecu s protižmolkovou (lícovou) úpravou. Střih je šitý na konfekční vel. M-L (foceno na modelce s konf. vel. M).

Rozměry cca: výška límce 20cm; rameno 52 cm; cíp 72 cm

Barva: smaragdová

Pozn.: barva na fotografii se může mírně lišit od skutečnosti (vlivem odlišných monitorů a odrazu světla).

Fotka s modelkou je ilustrační - toto pončo již není dostupné, platí barva uvedená v názvu. Střih (vyjma posazení knoflíků na límci) je však totožný!

________________________

UPOZORNĚNÍ pro zákazníky: Vzhledem k neoprávněnému nařčení prodejcem "fashion-4-me" z plagiátorství fleecového ponča jsem nucena se touto cestou obhájit. Je smutné, že konkurenční boje jsou atakovány i na fleru a to od lidí, kteří sami kopírují výrobky a kradou originální provedení, které pak zhotovují ve velkém.

Tak tedy...Své první fleecové pončo jsem vytvořila jako originální autorský komplet spolu s čelenkou a broží, jako reakci na chuť pokračovat v autorských oděvech ze studijního období. Inspirací mi bylo pončo dovezené ze zahraničí, které jsem si přetvořila k obrazu svému, upravila střih, změnila funkci límce a vybrala jiný materiál (a to fleece), přidala čelenku a brož. Před umístěním tohoto originálu jsem se několikrát ujistila, že takové/ani obyčejné pončo z fleecu na fleru není! Byla jsem tak prvním tvůrcem a to od dubna 2014. Následně jsem vytvořila ještě zjednodušené verze (s absencí brože/čelenky). Bohužel se mé pončo po 8 měsících (listopad 2014) objevilo v téměř totožném provedení včetně fleecového materiálu(!) u prodejce "fashion-4-me", který jej šije ve "velkém". Mé zklamání z plagiátu vyvrcholilo, když mě výše uvedený prodejce nařknul z kopírování jeho ponča, ponča, které vyrobil a na fler vystavil 8 měsíců po tom mém! Byť jsem o tomto prodejci věděla od jeho vstupu na fler, na jeho plagiát jsem nereagovala a výběr zboží nechala na zákaznících. Nyní již musím reagovat a touto cestou všechny informovat o bezcharakterním jednání "fashion-4-me". Veškerá data o vstupu výrobku na trh jsem schopna ze své strany prokázat (a každý se může podívat na datum registrace zmíněného uživatele). Nechápu tedy opovážlivost a drzost tvrzení tohoto prodejce. Jsem člověk tvůrčí, baví mě vymýšlet nové věci a tvořit různými technikami, z tohoto důvodu nabízím velmi rozličné zboží a mnohdy "kusovky". Nešiji tedy ponča o desítkách kusů "na sklad". Každý ať si udělá svůj názor.

Barvy:
Velikost:
L
,
M
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
fleece
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.9.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mariposa.2
Katalogové č.: 9480679
Vloženo: 14.4.2018
Menu
--