Domů Prodané zboží prodejce Aini materiál Potahovaný knoflík vánoční hvězda 39mm 04

Vlastnoručně potahované knoflíky pro vaše další tvoření.

Vhodné pro vánoční dekorace, například pro adventní věnce, vánoční ozdoby, přáníčka, ke svázání prostírání, na patchworkové práce nebo jen k jednoduchému položení jako dekorace apod.

Knoflíky jsou vyrobeny z kvalitní bavlny, ta je podložena netkanou textilií. Knoflíky vyrábím pomocí lisu a profesionálních matric (nikoli na silikonových handmade tvořítkách, jak je dnes často vidět), jde tedy o standardní kvalitní oděvní knoflíky bez prohlubně v zadní straně. 
Knoflíky mají klasickou kovovou plochou zadní stranu s očkem, díky kterému je možné knoflík k podkladu přišít, přivázat nebo očko jednoduše kleštěmi odcvaknout a knoflík tak díky ploché zadní straně k vybranému podkladu přilepit. 

Velikost cca 39mm.

Objednáváte jeden konkrétní vybraný kus dle fotografie. 

Pokud máte zájem o větší množství některého motivu nebo již nedostupný kousek, neváhejte mne kontaktovat, ráda pro Vás vyrobím knoflíky na objenávku. A to i v dalších rozměrech či motivech.

Není problém také vyrobit knoflíky z vámi dodaného materiálu pro absolutní sladění s vaším výrobkem. Dopřejte svým produktům "třešnčku na dortu", kterou může být právě 100% sladěný potažený knoflík. :) 

Barvy se mohou mírně lišit, dle zobrazení monitoru.

 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.11.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Aini materiál
Katalogové č.: 11905002
Vloženo: 2.11.2020
Menu
--