Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Povlak na polštář: "Všechny barvy jara"

Zima se loučí, s jarním počasím přichází čas úklidu, vymetání smetí, čištění koutů, leštění oken... a pak se hodí zářící a voňavý domov doplnit třeba novými polštáři a pustit se do lenošení.

Já jsem s přicházejicím jarem nakoupila obrovské množství různě barevného dyftýnu a budu vás postupně zásobovat dalšími a dalšími kousky k různým ročním obdobím. A protože je prodávám jako samostatné povlaky, můžete si je dle libosti měnit :-). Tyto jsou druhé jarní.

Povlak na polštář ušitý z krásného silného dyftýnu, zdobený aplikací, detaily ručně domalovány kvalitními barvami na textil, lze bez obav prát v pračce. Dyftýn výborně drží tvar a díky jemnému chlupu na povrchu jsou polštářky úžasně mazlivé :-). Zapínání na zip.

Velikost 50x50 cm.

Cena je za 1 kus. K dispozici různé motivy, do objednávky prosím uvádějte, který si vybíráte. Na přání mohu udělat i s jiným motivem nebo v jiném formátu či velikosti. Pokud si přejete polštář i s výplní, tu můžete doobjednat zde

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
Velikost:
50x50 cm
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.7.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 10403869
Vloženo: 13.3.2019
Menu
--