Domů Prodané zboží prodejce šanta Pracovní deska

Také Vás už nebaví shánět rozutečené korálky? Pak právě pro vás bude užitečná tato pracovní deska, ta to deska je vhodná především na ketlování, ale mám v plánu vyrobit i desky pro tepání a podobně.

Deska je velká 40x40cm takže se pohodlně vejde na stůl, jsou v ní dva větší odedéníkové žlábky 17x8cm s náběhy na kratších stranách pro snazší vyndavání předmětů. Jsou vhodné například na nářadí nebo při práci se šmelcem.
Dále jsou zde vyhloubené čtyři důlky o průměru 6cm vhodné především na středně velké korálky a pět obdélníčku. opět s náběhy na kratších stranách, vhodné jsou například na karabinky, očka, drátky, háčky a td.

Deska je ručně vyřezávaná s nedokonalým opracováním prohlubní, jenž vytváří zajímavý vzhled  a umožňuje pohodlnější uchopení menších předmětů. Až se dostanu k dílně bude vytvořena i verze s klasickým hladkým opracováním.

Prohlubně jsou mořené pro barevné odlišení a vše je lakované lesklým bezbarvým lakem, vhodným pro natírání dětských hraček a pro styk s pokožkou, potravinami a pitnou vodou.

Foto je pouze ilustrativní

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.3.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: šanta
Katalogové č.: 3685809
Vloženo: 21.3.2013
Menu
--