Domů Prodané zboží prodejce Magical beads PŘÍRODNÍ BROUŠENÝ VARISCIT 0.35 obvod zápěstí 19 cm

Jemný náramek z broušeného, přírodního, nebarveného variscitu s korálkem z chir. oceli.

Variscit patří mezi silné ochranné kameny a tradičně se používá jako amulet pro zmírnění agresivního jednání okolí. Variscit uklidňuje, pomáhá udržet život v rovnováze a zmírnit bolest způsobenou lhostejností a hrubostí. Dodává životní sílu a podporuje duševní odolnost. Je uklidňujícím kamenem, někdy též nazývaný "starostlivým", používá se ke zmírnění strachu, napětí, úzkosti a netrpělivosti. Přináší pocity radosti, míru a harmonie.

Variscit je označován jako "nárazník", tzn. kámen, který potlačuje a odráží ty prvky života, které nechceme. Pomáhá obnovit rovnováhu a zvyšuje stabilitu, je výborným pomocníkem pro hledání řešení problémů s pocitem vnitřního klidu, lásky a soucitu.

Pokud je barva variscitu spíš žluto-zelená, je vhodný pro zvýšení bohatství a pro podporu řešení problémů.

Obecně je variscit kamenem vhodným pro zlepšení psychického stavu, pozitivních emocí i myšlení. Zvyšuje lásku k sobě samému, pomáhá cítit odvahu a vypořádat se s problémy. Ve vztazích podporuje nalezení společné řeči, pocit sounáležitosti a chtění komunikovat.

Znamení : Vodnář, Kozoroh, Štír, Blíženci, Býk, Váhy, Lev

Minerál 3.5 mm.

Navlečeno na elastomeru Beadalon.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
Určení:
ženy
Materiál:
nerezová ocel
,
chirurgická ocel
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 12.10.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magical beads
Katalogové č.: 13303024
Vloženo: 23.4.2022
Menu
--