Domů Prodané zboží prodejce Mydlárna Nostalgie Přírodní mýdlo s přesličkou a řebříčkem

Ručně vyráběné přírodní mýdlo s přesličkou a řebříčkem - péče o ruce a nehty

Mýdlo vytvořené především k péči o ruce a nehty. Meruňkový olej a bambucké máslo vyživují a regenerují pokožku, olej z vlašských ořechů má příznivé účinky na nehty. Přeslička rolní obsahem křemíku působí příznivě na nehty a nehtová lůžka. Řebříček obecný má protizánětlivé a hojivé účinky. Bylinky v mýdle působí zároveň jako jemný peeling a podporují čistící schopnosti mýdla. Rovněž esenciální oleje jsou vybrány s ohledem na jejich působení na nehty.

Mýdlo z olivového oleje, kokosového, palmového tuku, bambuckého másla, meruňkového oleje, oleje z vlašských ořechů, přeslička, řebříček, esenciální olej levandule, bergamot, citron, grep.

Ingredients:

Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Sodium Shea Butterate, Sodium Apricot Kernelate, Sodium Walnutate, Lavandula Angustifolia Oil, Citrus Aurantium Bergamia Leaf Oil, Citrus Limon Fruit Oil, Citrus Grandis Peel Oil, Equisetum Arvense Stem/Leaf, Achillea Millefolium Stem/Leaf,  D-Limonene*, Linalool*

*z esenciálních olejů

Hmotnost: 150 g

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.12.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mydlárna Nostalgie
Katalogové č.: 5730937
Vloženo: 15.11.2014
Menu
--