Domů Prodané zboží prodejce kozakovaalena Přírodní výrobek - "Rozmarýnový oplach"

Přírodní výrobek - "Rozmarýnový oplach"

Složení: domácí extrakt z rozmarýnu a šalvěje, jablečný ocet, líh, minerální voda, 100% esenciální oleje

Dekorační vonný předmět - kosmetické výrobky, které nemají atestaci a jejichž výrobna nesplňuje zákonem předepsané parametry, bohužel není možné prodávat jako kosmetický výrobek a nabádat k jejich použití. Proto je tento výrobek nabízen pouze jako "dekorační vonný předmět"s použitím na vlastní zodpovědnost.

A jak to bylo dříve?

Vlastnosti složek, které měly DŘÍVE, v dobách kdy se psaly herbáře:

Extrakt z rozmarýnu a šalvěje - uzavírá póry, vyhladí vlasy, pečuje o valsy i pokožku, potlačuje tvorbu lupů (kdo má velmi suché vlasy nebo problém s použitím alkoholu, lze použít pouze odvar - na objednání)

Jablečný ocet - smyje zbytek šampónu, srovná pH

Bohužel ale, to bylo všechno dříve ... ač pro naše předky bylinky znamenaly hojivé či přímo léčivé dary přírody, nyní díky EU již toto nikdo nesmíme říci a zřejmě to mu ani věřit, protože dle EU bylinky neléčí a nehojí, to může pouze farmaceutický průmysl ...    

Co znamená pojem "tuhý bylinný šampón" a "oplach"?

Aby šampóny dokonale očistily vlasy, otvírají jejich póry. Proto bylo velmi důležité myslet na to, že umytím péče o vlasy nekončí. Je zapotřebí póry opět uzavřít. Pro přírodní péči o vlasy se používaly kyselé oplachy, ideálně s extrakty či odvary z vhodných bylin. Tímto se uzavřou póry vlasů (vlasy jsou pak hebké a dobře se rozčesávají jako po užítí kondicionéru),  smyjí se zbytky mýdla a dle použitých bylin se poskytne vlasům ještě dodatečná péče a vůně. 

Přírodní tuhý šampon je třeba vybírat s ohledem na typ vlasů a pokožky. 

Barvy:
Určení:
ženy
,
muži
Druh:
ostatní
prodejní cena
98 Kč
Prodáno 9.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: kozakovaalena
Katalogové č.: 4857305
Vloženo: 20.2.2014
Menu
--