Domů Prodané zboží prodejce Evintage Přívěsek se skleněným srdíčkem "Vyznání"

Malé zářivé srdíčko jako drobná tečka pro váš šatník … Možná malý dárek k životnímu jubileu milé kamarádce, nebo jen tak srdíčko pro povzbuzení, s energií vitality a radosti …

Přívěsek tvoří skleněný kabošon, zhotovený ručně za vysoké teploty ve fusingové pícce. Základní barva je tmavá růžovo-fialková, sklíčko je částečně průhledné s neznatelnými bublinkami, jeho barva je přitom dosti výrazná.  Sklíčko je dokonale hladké.

Velikost srdíčka je v nejširších místech asi 3,5 x 4 cm (měřeno bez očka na zavěšení). Závěs tvoří pět třpytivých šňůrek černé barvy, délka závěsu i se zapínáním je 50 cm (+ 5 cm prodlužovací řetízek).

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Vložený kabošon je pevně usazen a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích,  v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
sklo
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 7.11.2020
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Evintage
Katalogové č.: 11671994
Vloženo: 8.8.2020
Menu
--