Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Přívěsek se srdíčkem NEBE NA ZEMI /modrý chalcedon

Andělské srdíčko v blankytně modrém tónu. Základem přívěsku je krásně vrstevnatý chalcedon s krajkovými proužky křišťálu. Světle modrá barva drahokamu chalcedonu je barvou krční čakry a pomáhá ve vyjadřování pravdy a pravdivých emocí, názorů i snů… Nebesky modré srdce je strážcem vaší vnitřní pravdivosti.

Tento konkrétní kámen ve šperku, jedinečný, nebesky modrý chalcedon, nazývaný také "andělský chalcedon", pochází z Namíbie, je to ručně vybroušený a vyleštěný šperkový kámen od Saffron.

Vnější rozměr srdíčka je 3,3 x 4 cm (měřeno v nejširších místech). Zavěšeno na hadím řetízku z chirurgické oceli (je to hotový závěs, bez prodlužovacího řetízku, délka-obvod 50 cm). Top kvalita.

Cínované srdíčko je zhotoveno ručně, podle vlastního autorského návrhu, z pocínovaných a postříbřených měděných drátků, za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem. Přívěsek je bez patiny, ve stříbrném vzhledu cínové slitiny, leštěný a povrchově ošetřený antioxidantem proti šednutí a oxidaci. K dispozici je tento jediný kus.

Kupujete originální autorský šperk na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění. Bude odesláno jako  cenné psaní.

Modrý chalcedon - zajímavosti, účinky

Modrý chalcedon je krystal podporující tvůrčí schopnosti. Je to odrůda křemene a vyskytuje se po celém světě v mnoha podobách, barvách a různém složení. Světle modrý chalcedon otevírá mysl, aby dokázala přijímat nové podněty, a pomáhá svému nositeli vyrovnávat se s novými situacemi. Chalcedon v sobě ztělesňuje duševní přizpůsobivost a výmluvnost. Ve starých kulturách býval nazýván "kamenem řečníků". Zvyšuje dovednost naslouchat druhým a komunikovat s nimi. Podněcuje schopnost učit se novým jazykům, novým poznatkům a zlepšuje paměť. Modrý chalcedon vylepšuje náladu. Umožňuje lepší vnímání sebe sama. Tento kámen se tradičně používal při magických obřadech spojených s ovlivňováním počasí. Mírná vibrace modrobílého chalcedonu má velmi uklidňující vliv. Pozitivně účinkuje na naši mysl a pocity, uklidňuje naše přetížené nervy, pocity neklidu a citová vzrušení. Učí nás brát život takový, jaký je, se vším všudy a nezatěžovat se malichernostmi.

Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
extravagantní
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.4.2022
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 13110214
Vloženo: 29.1.2022
Menu
--