Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Přívěsek z cínu "Madam Violet" - fusingové sklo

Trošku nostalgický a trošku romantický, fialkově zasněný s nádechem lila... Co by bez něho tajemná žena byla?

Jednoduše a pravidelně tvarovaný cínovaný přívěsek, s kouzelně probarveným fusingovým sklíčkem (sklíčko je zhotoveno ručně, za vysoké teploty, ve fusingové peci), které má hladký povrch a droboučké bublinky. Skleněný kabošon je částečně průhledný. Rozměr přívěsku, který připomíná květ orchideje, je 5 x 5 cm (měřeno v krajních bodech, včetně očka na zavěšení a dolního "cancourku"). Zavěšen je na saténové dutince a černošedých voskovaných šňůrkách (Linhasita). Délka závěsu i se zapínáním na karabinku je kolem dokola 46 cm. Kovové zakončovací komponenty a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem technikou cínování (tiffany, měkké pájení). Dodržuji technologický postup pro tiffany šperk, tj. lemuji vždy měděnou obrubu tenkým drátem pro zpevnění a hladký okraj, z obou stran. Vložené sklíčko je pevně usazené a nevypadne. Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké. K dispozici tento jediný kus.

Kupujete registrovaný originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

.................................

Celá nabídka mých autorských cínovaných šperků je zde (klik): Tiffany

.

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
Materiál:
chirurgická ocel
,
cín
,
sklo
,
ostatní
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 28.12.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 7795819
Vloženo: 25.9.2016
Menu
--