Domů Prodané zboží prodejce evacernoskova Přívěsek z cínu srdíčko KRÁLOVSKÁ LÁSKA /paua

Také jste držely palce každé pohádkové princezně, ať si může vzít za muže toho svého pravého a jediného? Královské srdce bylo často jako nějaké zboží - sňatkem se spojovaly říše, urovnávaly válečné spory a nikdo se neptal, koho královské srdce doopravdy miluje. Královna musela své srdce rozdělit mezi děti, svého krále a nakonec ta správná panovnice milovala i své království. Trojité srdce mi dnes symbolizuje lásku k rodičům, ke svým dětem a k životnímu partnerovi. Nebo to máte jinak?

Inspirací k vytvoření tohoto šperku bylo krásně vybarvené srdíčko z vzácné novozélandské mušle paua. Pro stabilizaci a ochranu povrchu, je plátek paua zalitý oboustranně do čiré pryskyřice, takže srdíčko má absolutně hladký povrch. Vnější rozměr přívěsku bez "stopky"(1cm) na zavěšení je 4 x 4 cm. Srdíčko je neobvykle lehoučké, váží jen 5 gramů.

Závěs je jemný bižuterní řetízek v galvanizaci gun metal, která se hodí k patinovanému šperku. Délka závěsu (obvod) i se zapínáním na karabinku je 50 cm (zdarma mohu zkrátit na přání). Kovové zakončovací kroužky a zapínání na karabinku je z chirurgické oceli, nemění vzhled a nedráždí pokožku.

Zhotoveno ručně podle vlastního návrhu z pocínovaných měděných drátků za použití atestovaného bezolovnatého cínu se stříbrem technikou cínování (měkké pájení). Povrch je patinovaný, leštěný a důkladně ošetřený antioxidačním přípravkem. Všechny části přívěsku, z obou stran, jsou zcela hladké.

Kupujete originální autorský výrobek na fotografiích, v dárkové krabičce, s doporučením na užívání, ošetřování a čištění.

………………………………

Perleť z paua mušle – zajímavosti, působení:

Paua je mořský plž (latinsky Haliotis Iris, česky ušeň…), jeho lastury mají oválný tvar a mohou dosahovat délky až 18 cm. Perleť se vyznačuje jedinečnou a oslňující barevností, s mnoha barevnými přechody od všech modrých, fialových a zelných odstínů. Nachází se pouze na mělkém pobřeží Nového Zélandu. Měkkýš je údajně veliká kulinářská delikatesa. Lastura se skládá z mnoha aragonitových plátků. Dnes jsou mlži produkující perleť paua (abalone), kvůli znečištění moří, téměř vyhynulí. Od poloviny 20. století se proto začali pěstovat uměle v Japonsku a Číně a od poloviny 90. let se rozšířilo jejich pěstování i v Austrálii, Kanadě a Irsku. Volný sběr je možný jen na speciální povolení a bez potápěčské výzbroje.

Perleť sice není minerál, ale vykazuje jemné harmonizační a podporující účinky: vyzařuje ženskou energii, zářivost a krásu. Stimuluje intuici a představivost a fantazii, léčí emoce, přináší smích, radost. Otevírá a harmonizuje jemným způsobem všechny čakry. Na fyzické úrovni podporuje svalovou sílu, kvalitu zubů a kostí. Podporuje vstřebávání železa, vápníku a hořčíku.

Barvy:
Styl:
romantický
,
extravagantní
,
starobylý
Určení:
ženy
Materiál:
cín
,
bižuterní kov
Minerály a ostatní:
perleť
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 13.2.2021
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: evacernoskova
Katalogové č.: 12150089
Vloženo: 20.1.2021
Menu
--