Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Prostírání: "Když padá sníh"...šedé

Když padá sníh, mám důvod k radování... text této písničky mi zní od minulého týdne, kdy napadl první sníh, stále v hlavě. Jenže sníh roztál během několika hodin a bylo po radosti v dětských očích. Tak jsem ušila prostírání, které vám ty bílé, mrazivé, jiskřivé okamžiky bude stále připomínat, nejen o vánocích... blátivých :-).

Bavlněné prostírky (podkladový materiál IKEA), zdobené textilní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, nemusíte se tedy bát vyprat je v pračce na 40. Velikost 35 x 45 cm.

Cena je za 1 kus, k dispozici s motivem ptáčků nebo vánočních kouliček, do objednávky prosím uvádějte, které si vybíráte.  Na přání mohu v této barevnosti udělat i s jiným motivem.  Je možné kombinovat s kousky z bílé sady.

Lze doplnit klasickým nebo zkráceným běhounem.

Při objednání kompletní sady (4 prostírky + běhoun) 1 prostírka ZDARMA! Do objednávky uvádějte pouze 3 kusy. Akce 1 zdarma platí i při objednání šesti kusů prostírek, v tom případě objednávejte pouze 5.

Skladem 2x kouličky, 4x ptáčci

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 8.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 10111147
Vloženo: 26.11.2018
Menu
--