Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Prostírání: "Vánoce po námořnicku"...bílé

Modrá, červená, bílá.... to nemusí být barevná kombinace jen pro parné letní dny. Pokud se doplní o kapku stříbrné, hned získá slavnostní nádech a pak už stačí jen pár hvězd, andělů, stromečků... a vánoční nálada je tady.

Bavlněné prostírky (podkladový materiál IKEA), zdobené textilní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, nemusíte se tedy bát vyprat je v pračce na 40. Velikost 35 x 45 cm.

Cena je za 1 kus, různé motivy, do objednávky prosím uvádějte, které si vybíráte.  Na přání mohu v této barevnosti udělat i s jiným motivem. Poskládání vzorů v obrázku se může lišit od fotografie, použité látky se samozřejmě nemění. Je možné kombinovat s kousky z červené sady.

Lze doplnit klasickým nebo zkráceným běhounem.

Při objednání kompletní sady (4 prostírky + běhoun) 1 prostírka ZDARMA! Do objednávky uvádějte pouze 3 kusy. Akce 1 zdarma platí i při objednání šesti kusů prostírek, v tom případě objednávejte pouze 5.

Skladem 4 kousky, stromečky, hvězdy, domeček s hvězdami a jeden s motivem na vaše přání.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.12.2018
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 9071814
Vloženo: 24.11.2017
Menu
--