Domů Prodané zboží prodejce ZOOZA home Prostírání "Všude dobře, doma nejlíp"...tulipánové

První kousky nového roku. Další vánoce jsou za námi, venku by měla panovat třeskutá zima... ta se sice letos vypravila do jiných krajů, ale i tak to zatím na dlouhé pobyty venku není. Co tam také dělat, když po sněhu nejsou ani památky, všude samé bláto. Nejlépe je tedy schoulit se doma do polštářů měkkých jak kožíšky vašich mazlíčků nebo zasednout ke stolu k horkému čaji a něčemu sladkému.

Bavlněné prostírky (podkladový materiál IKEA), zdobené textilní aplikací a ruční malbou. K malbě jsou použity nevypratelné barvy Jacquard, které je možné v případě potřeby prát i v pračce na 40. Veškeré informace o údržbě prostírání naleznete zde.

Velikost 35 x 45 cm.

Cena je za 1 kus, k dispozici na hořčicově žlutém nebo mint podkladu, od obou lze udělat libovolný počet kusů, či obě barvy kombinovat. Do objednávky prosím uvádějte, kterou barvu vybíráte.

Lze doplnit .

Při objednání kompletní sady (4 prostírky + běhoun) 1 prostírka ZDARMA! Do objednávky uvádějte pouze 3 kusy. Akce 1 zdarma platí i při objednání šesti kusů prostírek, v tom případě objednávejte pouze 5.

Barvy:
Styl:
přírodní
,
hravý, veselý
Materiál - textil:
bavlna
,
směs
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.1.2021
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: ZOOZA home
Katalogové č.: 11170533
Vloženo: 15.1.2020
Menu
--