Domů Prodané zboží prodejce Magdaléna Brabencová Prsten z minerálu a Ag |KAKOXEN SUPER 7|

Prsten je vyrobený z ocelového lanka, minerálního korálku kakoxenu super 7 a stříbra (Ag 925/1000)

Super 7 nebo také Posvátných sedm či Melodický kámen je krystal tvořený spojením ametystu, kakoxenitu, goethitu, lepidokrokitu, křišťálu, rutilového křemene a záhnědy. Jeho barva tedy plynule přechází z čiré do fialové a kouřové s viditelnými hnědými až zlatými částicemi, paprsky. Jedná se o velmi vzácný (a dnes už prakticky vytěžený) kámen, který se nachází pouze na jediném místě na světě a to v Brazílii, severně od Ria de Janeira v části Espirito Santo, což znamená Duch Svatý. Kombinuje v sobě vlastnosti všech sedmi krystalů. Zlepšuje porozumění sobě samému a také uvědomění si sebe sama a porozumění svým schopnostem. Je to uklidňující krystal a skvělý meditační pomocník. Dokáže zvyšovat vibrace ostatních kamenů, harmonizovat systém čaker a aktivovat duchovní dary. Je spojen s bohyní Isis a i proto napomáhá napojení se na moudrost Starého Egypta. Tento kámen nepotřebuje čistit. 

Náramek do setu na fotografii zde

Do poznámky k objednávce mi prosím napište obvod Vašeho prstu (v cm). Stačí jen kolem prstu natáhnout provázek a pak přiložit k pravítku, nebo změřit průměr prstýnku, který právě nosíte.

!každý korálek  je originál, proto se může lišit zakoupený kus tvarem i odstínem od úvodní fotografie!

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
přírodní
,
hravý, veselý
Velikost:
univerzální
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
ametyst
,
křišťál
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.12.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magdaléna Brabencová
Katalogové č.: 12826206
Vloženo: 13.10.2021
Menu
--