Domů Prodané zboží prodejce Magdaléna Brabencová Prstýnky ze surových minerálů a Ag 925/1000 Amazonit

Prstýnky jsou vyrobené ze surových minerálních korálků labradoritu, turmalínu, růženínu,amazonitu a komponentů ze stříbra Ag 925/1000 

Cena je za jeden kus a každý prstýnek je originál!

Labradorit:

pro svůj opalizující vzhled může být přiřazen všem energiím, planetám a elementům.Je to vysoce mystický a ochranný kámen, vnáší světlo do života, je kamenem esoterického vědění, zasvěcuje do tajemných mystérií, podporuje rozvoj intuice, přináší nové myšlenky, odstraňuje negativní energie útočící na auru, potlačuje strach, nejistotu, zbytky starých zklamání i z minulých životů, posiluje víru v sama sebe, uklidňuje příliš aktivní mysl, rozbíjí iluze a proniká ke kořenům myšlení, vyvolává potlačované vzpomínky na minulost, přináší sílu a vytrvalost, je kamenem proměny a pomáhá nám v době velkých změn.

Turmalín:

Užití: energie, klid, radost, obchod, peníze, láska

Amazonit:

navozuje klid duše, pocit bezpečí, rovnováhu a harmonii.

Amazonit je mimořádně uklidňujícím kamenem, tiší nervový systém, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, rozptyluje negativní energie a rozpouští negativní bloky, zmenšuje obavy a strach, zvyšuje intuici, pohlcuje škodlivé záření z mobilních telefonů a mikrovlnných trub. Zajišťuje úspěch v riskantních krocích. Otevírá srdeční a krční čakru.

Růženín:

Užití: láska, krása,  trpělivost, životní energie

Do poznámky k objednávce mi prosím napište obvod Vašeho prstu (v cm). Stačí jen kolem prstu natáhnout provázek a pak přiložit k pravítku, nebo změřit průměr prstýnku, který právě nosíte.

Každý kámen je originál a může se lišit odstínem a tvarem

Barvy:
Styl:
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
extravagantní
,
přírodní
,
hravý, veselý
Velikost:
univerzální
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál:
stříbro
Minerály a ostatní:
labradorit
,
růženín
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.5.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Magdaléna Brabencová
Katalogové č.: 13673334
Vloženo: 10.11.2022
Menu
--