Domů Prodané zboží prodejce magaela Půlvěnček "rozkvetlá třešeň"
Milé zákaznice, i když momentálně úřaduje stále paní zima, dílnička Magaely si pro vás teď připravila teploučké jarní novinky, plné květů a slunečních paprsků, které rozzáří každý jeden den. Nechte se hýčkat a vstupte na jarní louku, probuďte vílu, která je ve vás ukryta.
Hlavním zdrojem inspirace byla pro Magaelu příroda, která je všude kolem nás, pro někoho možná fádní, ale pro Magaelu kouzelná, neopakovatelná, svobodná, barevná, stále živá a stále se měnící, tak, jak se mění roční období, tak, jak mění svůj tvar země a v ní se nacházející stromy, zvířata, tak, jak plyne život od časného jara do pozdního podzimu zimy a žena, žena která je a vždy bude dokonale nedokonalá, dívčí ženská, jemná, něžná i silná a vytrvalá ... milující.
Půlvěnček  "rozkvetlá třešeň" v sobě nosí kouzlo květnových dní. Přenese vás do rozkvetlého ovocného sadu plného vůně květů rodících se třešní a meruněk. Pohladí vás prvním pozdravem léta a srdce naplní štěstím a láskou.
Polvenček je vyroben z textilních květů, ozdobných bahniatok, trávy, drátku, floristické pásky a jiných drobností určených k aranžování.
Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 23.3.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 5944910
Vloženo: 22.1.2015
Menu
--