Domů Prodané zboží prodejce Vigvam design Pure Teepee (čtvercové teepee)

Bílé teepee zdobené bambulkami a bílou tylovou záclonkou dodáváme se světle šedou podlážku s černými poutky a dvěma polštářky v černobílé a šedobílé kombinaci. Teepee se výborně hodí do moderních, jednoduše zařízených interiérů. Děti na něm zvlášť ocení kulaté okénko!

V ceně jsou zahrnuty dřevěné latě, polstrovaní podlážka i dva polštáře ve stylu teepee!

TIP: Dřevěné latě můžete nahoře převázat kouskem silného provazu (k dostání v hobbymarketu), dodá mu to přírodní vzhled!

Provaz ve špici teepee je pouze dekorační a k teepee ho nedodáváme. Latě drží pevně spojeny tenkým lankem, které jimi snadno provléknete, to je součástí balení!

! Teepee Vám rádi upravíme i na míru! Pokud si přejete teepee s jinou barvou tylové záclonky (šedá, modrá, černá, růžová...), přizpůsobit Vám můžeme také barvu bočních lišt a podlážky (pro dohodnutí barevnho odsínu nás prosím kontaktujte). Teepee můžeme na Vaše přání udělat také úplně jednoduché bez bambulek, záclonky nebo okénka.

Další informace o našich stanech, velikostech, možnostech i údržbě najdete v našem profilu sekci Tipy k nákupu Teepee.

Rozměry:

  • Čtevrcové teepee: podlážka 110 x 110cm, výška stanu 125cm, výška stanu vč. latí 158cm, délka dřevěných latí 180 cm
  • Pětiúhelníkové teepee: průměr podlážky 140cm, výška stanu 130cm, výška stanu vč. latí 155cm délka dřevěných latí 180 cm
  • Mini teepee: podlážka 100 x 100cm, výška stanu 125cm, výška stanu vč. latí 155cm, délka latí 170 cm.
  • BiG teepee: průměr podlážky 170cm, výška stanu 170cm, výška stanu vč. latí 210cm, délka latí 230 cm

Všechna naše teepee jsou vybavena nenápadnými patenty, pomocí kterých snadno otevřete vchod a především jimi upevníte podlážku k všitým lištám stanu, tak aby ho Vaši malí indiáni a princezny ani při nejdivočejší hře nemohli převrhnout.

Barvy:
prodejní cena
3934 Kč
Prodáno 17.1.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Vigvam design
Katalogové č.: 6226736
Vloženo: 12.4.2015
Menu
--