Domů Prodané zboží prodejce Šikovnej domek Razítko kočka 2 - v.10x5,5cm

Razítko z moosgummi + spodní destička z topolové překližky. Razítko je vyrobeno z měkké gumy, která díky tomu krásně přilne na triko, papír a tím docílíme krásný otisk razítka. Razítko se dodává neslepené, lepíme lepidlem na dřevo. Destička z překližky vel. cca 11,5x6,5cm a tl. 0,5cm, razítko cca v.10x5,5cm a tl.0,3cm . Odkaz na návod a ukázky najdete v detailu.

Pěnové razítko při lepení umístíme doprostřed destičky z překližky. Lepidlo naneseme na celou plochu pěnového razítka, abychom přílepili i okraje razítka a nedocházelo k odloupnutí.

Ošetření razítka: S použitím jaru na nadobí nebo realu jemně umyjeme vlažnou vodou. Můžeme použít i vlhký hadřík k očištění. Razítko nenecháváme ponořené ve vodě. Snažíme se razítko umýt ihned po použití, aby nám barva na razítku zbytečně nezasychala.

Razítka jsou zvláště vhodná na tiskání na trička....  Na nášení barvy používáme štětec a barvu rovnoměrně naneseme na celé razítko. Doporučuji jeden tisk razítka "nanečisto", aby jste zjistili, jak vaše barva saje ....
Naví je můžeme využít k tisku na papír, dřevo /doporučuji nelakované, surové/......

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 25.7.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šikovnej domek
Katalogové č.: 903094
Vloženo: 8.6.2010
Menu
--