Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká recy sukně "FLOWER POWER" (pro pas 72cm) IHNED!

Kategorie "recy-věci" (mé vlastní modely, které jsem odložila z důvodu změny velikosti nebo byly vytlačené novými kousky. A protože mi je bylo líto vyhodit, tak jsem se rozhodla jim dát "druhou šanci". Všechny modely jsou vyprané, vyžehlené a následně nově oživené - aplikací, stužkou, novým lemem... Jsou samozřejmě trochu oprané, ale protože používám ty nejkvalitnější látky, tak nejsou vytahané, nemají uhnuté švy, dirky ani vypárané nitě. Kupujete konkrétní vyobrazený kus a prodávám za velmi nízké ceny.) 

Autorská, bohatě skládaná sukně, pro míru v pase 72cm a v délce 52cm od pásku dolů. (Bude sedět pro míru v pase v oblasti pupíku 71 nebo 72cm - vsazena do pevného nepružného pásku - výška 3cm). Z designové bavlněné látky od amerického návrháře s motivem květin na černém podkladu. Jedná se o bavlněnou látku prvotřídní kvality, která se téměř nemačká. Vzadu se zapíná na zip a poutko s knoflíčkem. Sukně není těžká, hezky se nosí.

Letní sukně bez podšívky, praná asi 3X - není na ní vidět, velmi kvalitní látka. K sukýnce je pro oživení přidaná černá silnější atlasová stuha, která se může přidat do pasu a zavázat na mašličku.

Pásek není v ceně a je možné ho zakoupit zde (klik).

Barvy:
Velikost:
S
,
M
Styl:
elegantní
,
romantický
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.7.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 8654875
Vloženo: 3.7.2017
Menu
--