Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká RECY sukně "LABUTÍ JEZERO" (vel.36)

RECY-VĚCY

Mé vlastní modely, které jsem odložila z důvodu změny velikosti nebo byly vytlačené novými kousky. A protože mi je bylo líto vyhodit nebo skladovat, tak jsem se rozhodla jim dát "druhou šanci". Všechny modely jsou vyprané, vyžehlené a některé následně nově oživené - aplikací, stužkou, novým lemem... Jsou samozřejmě již prané, ale protože používám ty nejkvalitnější látky, tak nejsou vytahané, nemají uhnuté švy, dirky ani vypárané nitě. Prodávám za velmi nízké ceny.

...asi 2X vynesená a 2X praná, není na ní téměř vidět - sukně je nově vyfocena v aktuálním stavu. Oživena novým červeným knoflíčkem (zapínání vzadu).

Autorská skládaná sukně z designového bavlněného saténu v BIO kvalitě -  prémiová bavlna v polomatné úpravě, která byla zpracována bez použití chemických látek. Látka je od návrhářky Bonnie Christine.

Sukýnka odpovídá velikosti 36. Prosím měřte! Sukýnka má pevný pas, bude sedět postavě s pasem 70-72cm max. Pro pas např. 68cm bude posazena trochu níže. Pas měříme v neužším místě na těle. Délka sukně je 50cm od pásku dolů.

Barvy na sukni: černá, smetanová, červená

Sukýnka se snadno žehlí a téměř se nemačká. Vzadu se zapíná na skrytý zip a poutko s červeným knoflíčkem, je  vsazena do vystuženého pevného pásku 3cm, má poutka pro pásek. Nosí se v pase. Tato sukýnka má nový střih, vpředu i vzadu  po dvou protiskladech, je tvarovaná a rozšířená tak akorát pro běžné nošení, při větru se nenadzvedává. Dolní okraj je vsazen do černého šikmého proužku, který dodává sukýnkce na eleganci a zároveň krásně drží tvar. Tato sukýnka je vypodšívkovaná černou bavlněnou podšívkou. Celoroční model!

Sukýnka je velmi precizně propracovaná s vysokým podílem ruční práce, luxusní kousek do Vašeho šatníku!

Barvy:
Velikost:
S
Styl:
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
retro
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
bio bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 14.9.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 10807260
Vloženo: 18.8.2019
Menu
--