Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká RECY-VĚCI skládaná sukně pro pas 72cm

Kategorie "recy-věci" (mé vlastní modely, které jsem odložila z důvodu změny velikosti nebo byly vytlačené novými kousky. A protože mi je bylo líto vyhodit, tak jsem se rozhodla jim dát "druhou šanci". Všechny modely jsou vyprané, vyžehlené a následně nově oživené - aplikací, stužkou, novým lemem... Jsou samozřejmě trochu oprané, ale protože používám ty nejkvalitnější látky, tak nejsou vytahané, nemají uhnuté švy, dirky ani vypárané nitě. Kupujete konkrétní vyobrazený kus a prodávám za velmi nízké ceny.

Skládaná sukně "RED WINE" No.1 (pro pas 72cm) v délce 55cm od pásku dolů. 2X vynesená, vypraná, oživená atlasovou stuhou - páskem v rubínové barvě.

Autorská dvojitá sukně v rubínové barvě - pro pas 72cm, vrchní sukně je ušitá z luxusní vyšívané madeiry (80%bavlna/20%polyester) a spodní z tmavě červeného popelínu (100%bavlna)o 5cm kratší než vrchní. Vrchní sukně je nemačkavá, široká, pečlivě skládaná a spodní je nenabíraná, tvarovaná se záševky - když sukni roztočíte nebo ji zvedne vítr, tak se nadzvedne jen ta první. Obě jsou společně vsazeny do pevnějšího pásku, vzadu je sukně na zip + poutko a knoflíček. Pásek je široký 3cm, aby vypadal dobře i s úzkým opaskem přes. Celkově je sukně lehounká a velmi skladná. Sukně, ve které se budete cítit velmi žensky je vhodná na běžné nošení do práce, na procházky, ale i pro tanec, do divadla nebo na slavnostní večer...

Barvy:
Velikost:
S
,
M
Styl:
romantický
,
retro
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.6.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 9516381
Vloženo: 28.4.2018
Menu
--