Domů Prodané zboží prodejce Mahel řekni kde ty kytky jsou

 

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu CHAMELEON.

PALETKOVÁ SOUTĚŽ - ŘEKNI, KDE TY KYTKY JSOU...

Rády pletete, háčkujete, vyšíváte nebo jste jinak kreativní a potřebujete mít svůj projekt ve stylové tašce a nepřenášet ho jen tak třeba v igelitce? Potřebujete jet na výlet a ve volné chvilce na lavičce plést? Jedete na dovolenou a potřebujete mít sebou i svůj výtvor?  I pro Vás je vhodná tkzv. projektová taška. Ale samozřejmě Vaší fantazii se meze nekladou a můžete používat tašku vlastně na cokoliv, co Vás napadne. Já už jí mám dlouho a díky mě i všechny moje pletací  kamarádky, které uznaly, že super projekt, který pod jejich rukama vzniká  se musí nosit i v krásném pelíšku a ne ho jen tak někde nechat povalovat :-) No ne??  :-) 

Tašku jsem pro vás ušila z kvalitních bavlněných látek zahraniční výroby, spodní část / aby taška dobře stála/ je z koženky. Podšívka je také bavlněná. Taška je vytužena , proto dobře drží tvar a nehroutí se. Taška má dvě ucha , díky kterým můžete tašku pohodlně přenášet. Jsou ušity z bavlněného popruhu a bavlněné látky, ze které je ušita taška. Tašku můžete přenášet pouze v ruce, ucha jsou kratší, nejsou vhodná na nošení přes rameno. Horní díl má v horní části tunýlek , ve kterém je navlečená šňůra  díky které je možné horní díl stáhnout. Taška nemá zip ani jiné zapínání, pouze výše uvedenou šňůrku. 

Velikost kabelky:výška hlavní části 30cm - včetně dílu na  stahování 41cm,  šířka 35cm, dno 13cm. Ucha jsou dlouhá celkem 54cm.

V případě zájmu Vám mohu ušít tašku ve Vámi zvoleném designu. Látky Vám nafotím a pošlu k výběru do SZ - je možné ušít i menší velikost . 

Dekorace na fotkách nejsou součástí prodeje.

Barvy:
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
pro volný čas
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
koženka
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.11.2022
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Mahel
Katalogové č.: 13580092
Vloženo: 2.10.2022
Menu
--