Domů Prodané zboží prodejce JaneMade Rostoucí softshellové kalhoty - ušiji na přání

Zcela jednoduché softshellové kalhoty v pase do gumy, možnost regulovat obvod pasu, v nohavicích provlěčeny gumičky, které zajistí, že dokud dítě do délky nohavice nedoroste, nebude nohavice "tahat" po zemi.

Na přání ušiji v barvě jakou si budete přát a ve zvolené variantě - letní softshell podlepený úpletem anebo tzv. zimní softshell podlepeny fleecem.

Softshellové kalhoty s flísovou vrstvou vynosí děti od podzimu do jara. Díky vodnímu sloupci 5.000 mm a paroprospustnosti 10.000 mm ochrání děti před nepřízní počasí - větrem, deštem a díky vnitřní flísové vrstvě před zimou a prochladnutím.

Délka nohavic je regulovatelná pomocí podkasání nohavice a pružné gumičky.

Obvod pasu lze regulovat jednoduše pomocí gumičky s dírkami na knoflík, která je navlečena s přesahem tak, aby šla povolit anebo podle potřeby více utáhnout a zajistit knoflíčkem.

Tento střih otestovaný na synovi, který je nosil od svých 2,5 let a nyní v jeho šesti letech mu jsou akorát.

Materiál: softshell z vnitřní strany fleece

Velikost: cca 98-116/ 2(3)-5(6) let - záleží jak rychle dítě roste. Pro lepší představu, jsou foceny na modelu, kterému v době focení bylo šest let a zde byly foceny kalhoty na chlapci starém 2 roky a 4 měsíce a měl asi 15 kilo a 95 cm .

Uvedená cena je platná do velikosti 116, u větších kalhot cenu upřesním podle spotřebovaného materiálu.

Rozměry:

- pas cca 44/70 cm (v klidu/maximální roztažení - obvod pasu lze regulovat jednoduše pomocí dětské gumy, která je navlečena s přesahem tak, aby šla povolit anebo podle potřeby více utáhnout)

- boky cca 86 cm

- přední/zadní sed cca 21/26 cm

- délka nohavic cca 48-30/69-50 cm (vnitřní/vnější šev nohavice, opět regulace délky nohavic podle toho jak si stáhnete gumičkou a podkasáte)

Barvy:
Velikost:
98 (3 roky)
,
110 (5 let)
,
104 (4 roky)
,
116 (6 let)
Styl:
městský
,
pro volný čas
Určení:
unisex
Materiál - textil:
syntetika
,
fleece
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 20.8.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: JaneMade
Katalogové č.: 8362614
Vloženo: 16.3.2017
Menu
--