Domů Prodané zboží prodejce Princezna Pampeliška Rouška s kotvičkami

StAčkoliv to nebylo záměrem, nabízím vám to, co je nyní nejvíc potřeba - bavlněné roušky. Kromě ochrany, kterou roušky poskytují vám i vašemu okolí, se i tento doplněk může stát vyjádřením vaší individuality a módního stylu. O tom se můžete přesvědčit v naší nabídce.

Ochranná rouška je ze 100% bavlny, je tedy možné ji používat opakovaně po důsledné sterilizaci (např. vařením ve vodě nebo vypráním na nejvyšší teplotu a přežehlením).

Rouška je ušitá ze dvou vrstev bavlněné látky, dobře sedí na obličeji a přiléhá k nosu, její nošení je v rámci možností pohodlné a slušivé :-) V každém rohu má bavlněný pásek na zavázání kolem hlavy a krku. Neobsahuje žádné gumičky ani jiné syntetické materiály, je tedy možné je sterilizovat při vysoké teplotě. Stejně jako u jakéhokoliv jiného zboží z našeho eshopu můžete počítat se 100% kvalitou provedení, takže se za roušku nemusíte stydět ani v práci či jinde na veřejnosti, navíc máte jistotu, že vám vydrží poměrně dlouho.

Rouška je velikosti L (vhodná pro muže), ale na dotaz Vám ji rádi ušijeme i v jiné velikosti.

Rozměry (rozpis viz foto v příloze):
A - 12 cm
B - 10,5 cm
C - 14,5 cm
D - 18 cm
Délka pásků na zavazování cca 40 cm

Po předchozí domluvě je možné bezkontaktní osobní převzetí v Praze Holešovicích.

Barvy:
Styl:
městský
,
sportovní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 29.7.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Princezna Pampeliška
Katalogové č.: 11373726
Vloženo: 4.4.2020
Menu
--