Domů Prodané zboží prodejce Památky pro děti S pastelkami městem Slavonice

Edice ilustrovaných průvodců s pastelkami po českých a moravských pamětihodnostech určená dětem, rodinám, školám a všem návštěvníkům památek. Zprostředkovává nejdůležitější informace o historii, výrazných osobnostech, exteriér, interiér i okolí památky atraktivní a přehlednou formou. Nabízí přímé možnosti zaznamenat vlastní postřehy, podněcuje k aktivnímu prožitku, láká k pozorování místa, umožňuje kreslit, lepit a zapisovat. Pomáhá při orientaci v okolí přehlednými nákresy a plánky. Naučný suvenýr na pokračování a první průvodce památkami pro děti s pastelkami!

 

S pastelkami městem Slavonice (16x23 cm) je č. 37 v sérii brožovaných publikací o našich nejznámějších hradech a zámcích.

Součástí balení každého průvodce jsou malé pastelky (6ks, 9x4 cm) k okamžitému využití při návštěvě města.

Město Slavonice leží na styku kraje jihočeského a Vysočiny, blízko hranice s Rakouskem. Město vzniklo již ve 12. století. Značný rozmach zaznamenalo v 16. století díky osvícené podpoře obchodu a řemesel Zachariášem z Hradce. Obě náměstí jsou obestavěna jedinečným souborem goticko-renesanční architektury s nákladně zdobenými průčelími. Přístupné je také podzemí.

Informace o možnosti prohlídky města naleznete na oficiálním webu města.

S pastelkami městem Slavonice. První průvodce památkami pro děti. (C)ISBN 978-80-87627-36-5. Text a ilustrace (C) Eva Chupíková, 2014.

Barvy:
prodejní cena
55 Kč
Prodáno 19.10.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Památky pro děti
Katalogové č.: 4840480
Vloženo: 16.2.2014
Menu
--