Domů Prodané zboží prodejce Památky pro děti S pastelkami po Průhonickém parku

Edice ilustrovaných průvodců s pastelkami po českých a moravských pamětihodnostech určená dětem, rodinám, školám a všem návštěvníkům památek. Zprostředkovává nejdůležitější informace o historii, výrazných osobnostech, exteriér, interiér i okolí památky atraktivní a přehlednou formou. Nabízí přímé možnosti zaznamenat vlastní postřehy, podněcuje k aktivnímu prožitku, láká k pozorování místa, umožňuje kreslit, lepit a zapisovat. Pomáhá při orientaci v okolí přehlednými nákresy a plánky. Naučný suvenýr na pokračování a první průvodce památkami pro děti s pastelkami!

 

S pastelkami po Průhonickém parku (16x23 cm) je č. 36 v sérii brožovaných publikací o našich nejznámějších hradech a zámcích.

Součástí balení každého průvodce jsou malé pastelky (6ks, 9x4 cm) k okamžitému využití při návštěvě parku. Novinkou samolepky, se kterými se stane každé dítě zahradním architektem!

Rozsáhlý (250 ha) přírodně krajinářský park byl založen v roce 1885 hrabětem Arnoštem Emanuelem Silva-Tarouca. Zahrnuje údolí potoka Botiče a jeho přítoků Dobřejovického a Zdiměřického potoka s použitím původních domácích dřevin v kombinaci s cizokrajnými. Parkové kompozice těží z mistrně volených průhledů. Výsledkem je vrcholné krajinářské dílo světového významu, jako součást Prahy na Seznamu kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Výjimečná je sbírka rododendronů čítající okolo 8000 kusů ve 100 druzích a kultivarech.

Informace o možnosti prohlídky parku naleznete na oficiálním webu. 

S pastelkami po Průhonickém parku. První průvodce památkami pro děti.(R) ISBN 978-80-87627-35-8. Text a ilustrace (c) Eva Chupíková, 2014.

NAKOUKNĚTE I SEM!

Barvy:
prodejní cena
58 Kč
Prodáno 12.1.2015
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Památky pro děti
Katalogové č.: 4840456
Vloženo: 16.2.2014
Menu
--