Domů Prodané zboží prodejce KREDUM CZ Sada měrek na zapůjčení - měrky
Můžeme Vám zapůjčit sadu zkušebních (testovacích) měrek pro orientační změření velikosti.
Jde o orientační metodu z toho důvodu, že měřicí kroužky jsou široké jen cca 3 mm. Dál jsou lisované a musí se pak dostat z formy - jsou tedy z jedné strany širší. Rozhodně je to měření přesnější než různé papírkové metody. 
 
Vzhledem k tomu, že vyrábíme většinou prsteny širší, případně se zaobleným vnitřkem, je vhodné velikost pak ještě ověřit. Především v případě, že uvažujete o prstenu s kamenem nebo s nepravidelným tvarem, je lepší ověřit ještě velikost pomocí "měrky na míru", kterou vyrábíme v požadované velikosti a šírce. Najdete ji zde:
Důvodem proč tuto sadu objednat je to, že nemusíte nikde chodit žádat o přeměření prstů.
Objednání těchto měrek Vás ve výsledku stojí jen poštovné (od nás a za vrácení). Budete mít jistotu správného zadání velikosti.
 
Po vrácení sady zpět, Vám její cena bude odečtena z ceny objednávky, případně Vám peníze pošleme bankovním převodem. Nezasílejte nám prosím zpět sadu na dobírku, takové zásilky nepřebíráme.
 
Zárověň upozorňujeme, že tuto sadu neprodáváme! Posíláme ji na zapůjčení. Proto při vrácení zpět odečítáme pouze vlastní cenu sady bez poštovného.
Pokud není domluveno jinak, sadu zapůjčujeme na dobu 2 týdnů u Vás. V případě, že potřebujte na vyzkoušení delší čas, je třeba to domluvit předem.
 
Záloha je vratná, pokud však sadu měrek do 14 dnů nevrátíte, příslušná záloha se považuje za uhrazenou kupní cenu a sada se stává Vaším majetkem. V případě, že potřebujte na vyzkoušení delší čas, je třeba to domluvit předem. 
 
V sadě je 32 kroužků ve velikostech od 43 do 74.
Barvy:
Velikost:
univerzální
Určení:
ženy
,
muži
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 11.3.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: KREDUM CZ
Katalogové č.: 8737677
Vloženo: 9.8.2017
Menu
--