Domů Prodané zboží prodejce Michaela Kleibl Saténový top do pasu na šněrování Velikost 34

Saténový top na šněrování

Lámete si hlavu s tím, jaké zvolit svatební a společenské šaty, nebo jednoduše nevíte, co si obléct k sukni? Saténové tílko má všestranné využití. Hodí se k různým typům sukní i kalhot, můžete outfit doplnit o krajkový, tylový, šifonový, nebo microsaténový vršek a vytvořit si tak model přesně podle svého gusta. A po svatbě Vám nebude jen tak ležet ve skříni, svou roli zastane i na svatební cestě. A čeho se určitě nebojím, že si top tak oblíbíte, že ho budete chtít nosit nejen celé léto.

Materiál je matný svatební satén vyšší gramáže. Velmi příjemný na dotek, málo mačkavý a s matným povrchem má luxusní vzhled. Tílko má v zadním díle a v boku kostice, které se postarají o to, aby vše hezky sedělo a přitom Vás nic netlačilo, kostice jsou totiž plastové a poddajné.

Barva ivory (off white)

Délka topu je do pasu, sukni tak můžete dát přes něj, nebo i pod něj, díky tomu se ale může stát, že Vám někdy vyjede nahoru, z toho důvodu Vám při koupi setu (top + sukně) do bočního dílu můžu všít malé průhledné patenty, které vše udrží u sebe, po svatbě je můžete jednoduše odpárat. Pokud se ale bojíte, zvolte raději delší top, který máme v nabídce. 

Délka tohoto topu je vhodná k sukním, ale výborně poslouží ke kalhotám - s nimi udělá velkou parádu, protože končí přesně tam, kde má. Další výhoda je ta, že Vás nic netlačí přes břicho a můžete se v klidu najíst. 

Rozměry:
Velikost - obvod hrudníku - obvod pasu:
34         -         80 cm        -        64 cm
36         -         84 cm        -        68 cm
38         -         88 cm        -        72 cm
40         -         92 cm        -        76 cm
42         -         96 cm        -        80 cm
44         -         100 cm      -        84 cm

Uvedené rozměry jsou orientační, díky šněrování se přizpůsobí tělu.

V tílku nejsou vycpávky, materiál je dostatečně silný a hezky drží tvar, pokud si ale přejete vycpávky do tílka přidat, napište mi prosím zprávu a domluvíme se na vhodné velikosti.

DALŠÍ KRÁSNÉ SATÉNY SKLADEM:

Velikost:
S
,
XS
,
L
,
XL
,
M
Styl:
elegantní
,
romantický
,
městský
,
extravagantní
,
retro
,
přírodní
,
hravý, veselý
Určení:
ženy
Materiál - textil:
satén
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.4.2024
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Michaela Kleibl
Katalogové č.: 14017791
Vloženo: 30.4.2023
Menu
--