Domů Prodané zboží prodejce magaela Set hřebínku a vlásenek "pohlazení lásky"

Milé zákaznice,
dovolte, abych vám představila několik novinek, které vznikly ve spolupráci modelky Simonky Hladké a vizážistky Barborky Slovákovej. Celá kolekce je nadýchaná vůní mysticismu, pokapaná snovými kapénkami rosy a voní po květech. Jemných jak sama žena a silných jako její srdce a víra v dobro. Ukrývá v sobě úsměv mnoha vil a stříbřité lesní zákoutí, ve kterých na vás čekají pohádky.

Chlapec smutný na lesní mýtině stál, v slzách se utápal. Srdce ho bolelo, po lásce toužil, rozum mu říkal, aby se vzchopil. V tom přišla k němu víla malá, srdce jeho bolavé mu pohladila. Neplač ty, mládenček, já ti dám hodně, i ručku svou kdybych směla. Něžná jako soumrak tato víla byla, chlapcovo srdce si rázem podmanila.
Hřebínek je vyroben z textilních květů, lístků, aranžérských plodů a jiných drobností určených k aranžování. Vlásenky jsou z ručně upravovaných kvítků, jsou v počtu dvou kusů. Uvedená cena je za set tak, jak ho vidíte na obrázku.

Modelka: Simoneta Hladká

Vizáž: Barbora Slováková

Barvy:
Styl:
romantický
Určení:
ženy
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 5.7.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: magaela
Katalogové č.: 6756783
Vloženo: 22.10.2015
Menu
--