Domů Prodané zboží prodejce Bohda Silikon vázací - síla 0,8 mm (cena za 1 metr)

image image

Silikonový vlasec, který je vhodný pro vázání komponentů do zvonkoher nebo větroher, a také, pokud si kupujete ptáčky k dotvoření.

Poznámka - pokud si kupujete glazovaného ptáčka na větvičce, silikon již dostanete s ptáčkem, takže si ho zde neobjednávejte. Zde je silikon určen pro zvonkohry a pro ptáčky k dotvoření.

Osobně tento vlasec již dlouho používám. Mám vyzkoušeno, že vydrží i silný vítr a komponenty neupadnou.

Na základě osobních zkušeností jsem došla k tomu, že slabší vlasec se po čase trhá, zatímco silnější vlasec už je moc silný, takže špatně pruží. Přičemž právě pružnost je na tomto vlasci tou příjemnou vlastností, protože při každém pohybu vzduchu dovolí komponentům ve zvonkohře, aby se vše hezky pohupovalo mírně nahoru a dolů, případně otáčelo mírně kolem své osy.

Další příjemnou vlastností je to, že se dobře váže. Kdysi jsem zkusila rybářský vlasec, ale ten se váže špatně a rozvazuje se. Stejně tak špatně pružil a komponenty se neotáčely ve větru.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Cena je za 1 metr, měřeno volně položené, nevisící, nenapružené.

Síla vlasce 0,8 mm.

Chraňte před mrazem. Na mrazu silikon postupně chřadne.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Veškeré výrobky u prodejce Bohda jsou výhradně dekorativní. Žádný výrobek není určen jako hračka pro děti, žádný výrobek není určen pro styk s potravinami, s nápoji, s kosmetikou nebo s léčivy.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 22.11.2023
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Bohda
Katalogové č.: 8832772
Vloženo: 14.9.2017
Menu
--