Domů Prodané zboží prodejce INTRO Skládací autodráha

Rozkládací (cestovní) textilní autodráha pro malé kluky se silnicí a mnoha automobilovými zastávkami, jež hravou formou rozvíjí jemnou dětskou motoriku. Tato je již prodaná, ale mohu ušít obdobnou.

Všechno začíná v garáži (2 nakládané kapsy), kdy se automobil probouzí ze spánku a vydává se na cestu, nejprve zajede na snídani na benzínku, na výběr má benzín či naftu, a po té s plnou nádrží vyráží za dobrodružstvím. Projede tunelem a pak dle fantazie prošmejdí všechny kouty pokoje, kde se autodráha nachází... Když se něco pokazí, zajede do autodílny (rozkládací, na knoflík ve tvaru auta): vjede na zdvihací plošinu, obslouží jej tým opravářů, kteří mají k dipozici kufřík s nářadím, olej, kanystr s benzínem, kompresor i náhradní kolo (vše na suchý zip). Až se po dlouhém dni bude vracet zpátky do garáže, měl by řidič dávat pozor na spadlé stromy, někdy, když je silný vítr, zavalí silnici a je nutno přivolat hasiče...

Autodráha je ušita z bavlněných pláten a kepru (občas v kombinaci s elastanem), plocha i některé drobné části vystuženy termolínem. Dále jsou použity bavlněné a polyesterové provázky, bavlněná keprovka, suchý zip, knoflík...detaily malovány textilní barvou. Složená dráha je přepásána silnější gumou s nášivkou ve tvaru auta.

(Auta na fotografiích jsou jen ilustrační, nejsou součástí.)

Rozměry: rozevřená plocha 64 x 49 cm, garáže cca 8 x 11 x 4 cm, silnice š:8 cm

Údržba: doporučuji ruční praní, žehlit jako bavlnu

Upozornění: Výrobek obsahuje drobné části (knoflík, patentka), proto doporučuji pro ,,všeochutnávající" děti dohled rodičů.

Nevhodné pro děti do 3 let.

© Jana Marvánová

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.8.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: INTRO
Katalogové č.: 6661445
Vloženo: 22.9.2015
Menu
--