Domů Prodané zboží prodejce Monika Horká skládaná sukně "PRO VZDUŠNOU VÍLU" No.1 (pas 70cm)

Již ušitá sukýnka - poslední kus! Loňský model - snížená cena! Ve velikosti S pro pas 70cm v délce 52cm od pásku dolů (vrchní sukýnka 50cm + 52cm spodní sukýnka) - dodání ihned. Spodničku je možné i zkrátit, aby nekoukala.

Víla je nadpřirozená bytost ženského pohlaví, již v různých obdobách nacházíme v mytologii Evropy už od raného starověku. Samotný výraz víla je slovanský ale v jiných pantheonech zaujímají jejich místo nixy (u Germánů), sidhe (u Keltů) anymfy (u Řeků), podobnými bytostmi jsou i mořské panny. Ve středověku se pro ně používalo starofrancouzské slovo fae, z čehož vychází dnešní anglické fairy. V některých oblastech měly víly i velký náboženský význam. Na Balkáně byly známy víly vzdušné (samovile oblankinje). Ty se pohybovaly vzduchem a měly vliv na počasí, především na oblačnost a bouře, blesky byly jejich šípy.

Autorská, romantická dvojitá sukně v blankytně modré barvě. Vrchní sukně je ušitá z luxusní vyšívané madeiry (80%bavlna/20%polyester) a spodní z kobaltově modrého popelínu (100%bavlna)o 2cm delší než vrchní. Vrchní sukně je nemačkavá, široká, pečlivě skládaná a spodní je nenabíraná, tvarovaná se záševky - když sukni roztočíte nebo ji zvedne vítr, tak se nadzvedne jen ta první. Obě jsou společně vsazeny do pevnějšího pásku (také z popelínu), vzadu je sukně na zip + poutko a knoflíček. Pásek je široký 3cm, aby vypadal dobře i s úzkým opaskem přes. Celkově je sukně lehounká a velmi skladná. Sukně, ve které se budete cítit velmi žensky je vhodná na běžné nošení do práce, na procházky, ale i pro tanec, do tanečních, do divadla nebo na slavnostní večer...

Tento typ sukní vypadá dobře ve všech velikostech, v menších i v těch větších.

Tričko k sukni z hlavní fotofrafie je možné zakoupit zde (klik). 

Barvy:
Velikost:
S
Styl:
romantický
,
retro
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 30.6.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Monika Horká
Katalogové č.: 7731871
Vloženo: 4.9.2016
Menu
--