Domů Prodané zboží prodejce U Štěstí dam Šle s koženými poutky - VZOR A BARVA NA PŘÁNÍ

Šle

Tyto látkové šle s koženými poutky jsou na přání. Vyberte si z nabídky našich šlí látku a napište nám, prosím, její název do poznámky při nákupu. Taky napište barvu, ve které chcete vyrobit kožená poutka. Barvy poutek najdete ve vzorníčku tady:

Kšandy jsou tzv. Y typu, vepředu jsou nastavitelné pomocí posuvek a vzadu zajišťuje pružnost široká guma. Kožená poutka se uchycují na kalhoty pomocí šesti knoflíků, které rovněž dodáváme v sadě.

Kožená poutka můžeme vyrobit v jakékoli barvě, protože je pro nás na zakázku vyrábí Sedlářka Danka ze Štramberka. Jedná o zakázkovou ruční výrobu, a tak je nutné počítat s dodací dobou až tři týdny. Poutka jsou vyřezávána z kvalitní hověziny, ručně barvena a také ručně šita sedlářským stehem.

Šle dodáváme v dárkové krabičce se sadou šesti klasických knoflíků a speciálním balzámem na výživu přírodní kůže poutek.

Chtěli byste šle s koženými poutky a s motýlkem ze stejné látky? Objednejte tady:

Rády si s Vámi píšeme o Vašich přáních a představách. Pokud chcete šle z jiné látky nebo máte jakékoli jiné přání, tak se neváhejte ozvat!

Pevně věříme, že budete spokojeni!

Alenka a Zdeňka - U Štěstí dam

Mohlo by se vám také líbit:

Všechny naše výrobky můžeme zaslat i v dárkové krabičce.

Všechno zboží odesíláme doporučeně prostřednictvím České poštou. Balíčky odesíláme po přijetí platby na náš účet u Fio Banky. Naši slovenští zákazníci mohou odesílat na Fio účet za stejných podmínek jako by posílali peníze v rámci Slovenské republiky. 

Barvy:
Styl:
elegantní
,
retro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 10.10.2017
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: U Štěstí dam
Katalogové č.: 6783087
Vloženo: 29.10.2015
Menu
--