Domů Prodané zboží prodejce cinarka ŠNECI NA ARAGONITU

TĚŽÍTKO  VE  TVARU  OBLÁZKU  Z  LEŠTĚNÉHO ARAGONITU velkého cca 7 cm,  zvláštních zelených, béžových, žlutavých odstínů. Je ozdobené dvěma šneky o velikosti cca 4 x 2 cm, kteří jsou odliti ze slitiny pewter a pečlivě opracováni. 

ARAGONIT je projektivní kámen, přiřazen elementu ohně a planetě Mars. Aragonit dodává energii a ve spojení s Matkou zemí, uzemňuje. Čistí  energetické blokády. Transformuje geopatogenní zóny. Učí nás trpělivosti, vstřícnosti, spolehlivosti, toleranci a přizpůsobivosti. Pomáhá v okamžicích napětí a tiší stavy neklidu. Chrání před citovým nátlakem a zlostí. Nabízí posilu a podporu. Vhodný pro meditace, podporuje duchovní růst, disciplinovanost a spolehlivost.  Uklidňuje, přináší koncentraci a rovnováhu. Stabilizuje základní (kořenovou) a zemskou čakru. Pomáhá ukotvovat lidi s přílišným sklonem k ,,létání v oblacích" v jejich vlastním těle.

Léčebné užití: šíří v těle energii, zahřívá. Má blahodárný vliv na stav kostí a zubů. Napomáhá ukládání vápníku v těle. Ulevuje od fyzických projevů bolesti a svalových křečí. Posiluje imunitní systém. Pomáhá proti nočnímu neklidu. Nošení Aragonitu v dlani nebo ve formě šperku uzemňuje. (Ad.:Nefertitis)

Zmírňuje stres, neklid a zmatenost. Utlumuje problémy páteře, žaludeční nervozitu, ekzémy a celkovou slabost.

Posiluje koncentraci, vnitřní klid a duchoví vývoj, též imunitní systém, trávicí trakt, kosti, klouby, zuby a pleť. Podporuje přeměnu látkovou.

(zdroj: J.P.Kreperát)

Pewter je tvrdý cín, který je používán v Britanii k produkci domácích potřeb aj. předmětů již od dob Římanů. Obsahuje cín s příměsemi drahých aj. kovů, výrazně zlepšujících jeho užitné vlastnosti.

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 2.11.2017
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: cinarka
Katalogové č.: 7357819
Vloženo: 21.4.2016
Menu
--