Domů Prodané zboží prodejce Vyrobeno tlapkama Softshellová bundička MRAVENEČNÍK

Dětská jarní (letní, podzimní) bunda z praktického nepromokavého prodyšného softshellu (parametry 5000 mm vodního sloupce/ 10000 g/m2/24h). Softshell se spodní flísovou vrstvou. 

Velké prostorné kapsy, rukávy zakončeny tunýlkem a gumou (bunda je rostoucí), prostorná stahovací kapuce, zip s ochranou proti poškrábání.

Bunda je šitá delší, kryje dobře zadeček. 

Zvíře podle Vašeh přání -není problém téměř nic, co mají Vaše děti rády

Bundu pro Vás ráda ušiji přesně na míru Vašeho dítěte - CENA ZŮSTÁVÁ STEJNÁ!

Výhody softshellu - materiál s membránou, která nepropouší vodu (první číslo udává mm vodního sloupce, v tomto případě tedy 10000, druhé je paropropustnost v g/m2 za 24h. Čím vyšší první číslo, tím voděodolnější, vyšší druhé je zase prodyšnější. Pro běžné nošení je ideální 10000/5000). Softshell je zespodu podlepený flísem - je tedy teplý, příjemný, nepotřebuje podšívku. Je to ideální materiál pro děti - dítě nepromokne, ale ani se nezpotí jako v pláštěnce, zároveň nemusí být tolik oblečené, stačí méně vrstev. O jeho výhodách svědčí i velká obliba v lesních školkách :-D.

Barvy:
Styl:
sportovní
,
hravý, veselý
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.11.2019
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Vyrobeno tlapkama
Katalogové č.: 10515069
Vloženo: 24.4.2019
Menu
--