Domů Prodané zboží prodejce Jankaje Softshellová kapsa s vkládací zimní vložkou

Kapsa na nošení ze softshellu z certifikovaných látek pro děti do 3let.

Kapsu s vkládací vložkou jsem začala šít na přání kamarádky, bylo to naše miminko. Teď šije spoustu šikovných maminek tyto praktické kapsy.  Až budete kapsu vybírat a kupovat, je jedno zda ode mě či od někoho jiného, jen vás, prosím, piťte se z čeho je kapsa ušita!!! Levný čínský flees a softshell nebo certifikovaný softshell a český flees je velký rozdíl (kvalita i cena samozřejmě) - v kapse je miminko schované a dýchá,... zvažte co.  (Moje kapsa je jedna z dražších - zjistila jsem po mém malém průzkumu:-))Ráda vám sdělím o kapse veškeré podrobnosti.

Kapsa se je ušita z vnější softshellové vrstvy a fleesu. Na patentky je možné jednoduše vepnout ještě jednu vrstvu fleesu při opravdu chladném počasí.

Kapsa je tak využitelná na nošení od podzimu do jara, v zimě do mrazů s vložkou navíc, v létě pak na hory či když se ochladí.

Kapsu na nošení jsem šila pro sebe a pak pro kamarádky. Měla jsem špatnou zkušenost s komerční kapsou, v roce už Martínkovi lezly nožky ven. Je tedy ušita tak, aby se do ní vešla miminka i nožky starším dětem.

Velikost kapsy je 95cm vysoká a 95cm široká.

Na fotografiích zde je jako modelka 7měsíční a 3,5letá holčička. Obě pěkně v teple.

Nechybí kapsa na maminčiny či tatínkovy ručky, abyste se o miminko mohli hřát. Do kapsy se vejdou ale i další věci, jako plínka, rukavice či kapesník, prostě vše, co potřebujete mít při ruce. Nenahradí ale batoh, kapsa je určená na miminko, ne na nošení věcí:-)

Kapsa jde celá dokola stáhnout, takže ji přizpůsobíte miminku či většímu dítěti.  Dá se krásně použít na autosedačku, jako teplá deka, když přebíháte domů za deště či sněžení. Pokud ji celou povolíte, můžete ji použít jako přikrývku či podložku nebo na kočárek. Stahovatelná je také okolo límce u hlavičky dítěte.

Barevné varianty:

softshell obleková černá + flees neonová zelenou

softsell červená + flees hnědá  (foto tady)

fialové (softshell) s šedou (flees) (foto tady)

a mnoho dalších barevných variant, určitě se dohodneme...

Materiál:

Kapsa je ušita z letního softshelu (vnější vrstva) - 10 000 mm vodního sloupce a prodyšnost 3 000 g/24hod/m2

a fleesu (vnitřní vrstva) - antipiling 230 g/m2.

Látky mají certifikaci pro děti do 3let.

Při letní variantě softshellu je vnitřní vrstva bavlněný úplet (u zimní varianty je to flees). Látka je tak tenká a měkká, skvělá do většiny podmínek, které člověk v přírodě potká mimo zimní období. Odolná proti vodě, větru a pro aktivní pohyb. Vnitřní fleesová vrstva pak zajišťuje tepelný komfort pro miminko, i v zimě, ozkoušeno do mrazů.

Péče o kapsu: prát v pračce na 40°C. Po uschnutí se nežehlí ani v sušičce se nesuší!!

 

_______________________

Látky z kterých šiji kapsy jsou certifikované pro děti do 3let. Když nekoupíte čínský flees, odrazí se to na ceně. Ale stojí to za to, víte, že váš mimísek nedýchá žádné formaldehydy apod.

 

 

 

 

__________________________________________________

Pokud s výrobky z mé dílny nebudete spokojeni, prostě nesplní představy nebo nesednou, můžete mi je samozřejmě, tak jako jakékoliv zboží, které nakupujete online, vrátit.

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
fleece
,
ostatní
prodejní cena
1470 Kč
Prodáno 11.1.2020
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Jankaje
Katalogové č.: 3416316
Vloženo: 12.1.2013
Menu
--