Domů Prodané zboží prodejce JaneMade Softshellové kalhoty - ihned k odeslání

Originální kus zimních softshellových kalhot. Jsou ušité elegantně a přitom s nezaměnitelným ženským detailem - výpustkovou kapsou s decentním květinovým vzorem. Nohavice lehce zúženy, takže lze nosit taky dovnitřku kozaček či sněhulí. Ušity tak, aby jste si je mohla vzít jak do přírody na výlet, tak i do města na nákupy, na procházku v chladných zimních dnech.

Kalhoty jsou středně až světle šedé, se zvýšeným pasem zakončeným do měkkého nápletu, velmi pohodlné a s dostatečněvysokým sedem, aby Vás neofouklo ani při sezení, ohýbání se. A současně, aby jste v nich nebyla úplná myška jsou oživeny a  zjemněny výpustkovou (skrytou) kapsou, které na první pohled není moc patrná, ale  přitom pohodlně pojme  menší drobnosti, kapesníček, peníze, platební kartu nebo telefon.

Díky membráně s vodním sloupcem 5.000 mm a paroprospustností 10.000 mm Vám zajistí komfort a ochrání Vás před nepřízní počasí - větrem, deštem, sněhem. Z vnitřní strany je na tělo příjemně hřejivý fleece, tedy kalhoty můžete nosit od podzimu do jara, v zimě při velkých mrazech si pod ně stačí obléci například merino legíny a bude Vám stále hezky teplo.

Kalhoty jsou v extra dlouhé délce nohavic, to proto, aby si i dlouhonožky přišly na své (viz rozměry).

Na přání délku nohavic upravím, samozřejmě bezplatně, podle Vaší potřeby, stačí mi požadavek připsat do poznámky v objednávce, pak ale počítejte s tím, že po takovéto úpravě nelze už kalhoty vrátit ve 14 denní lhůtě, protože se už jedná o úpravu na přání zákazníka. Děkuji za pochopení.

Velikost: 40 (foceno na modelce s konfekční velikostí kalhot 38 - kalhoty jí jsou trochu větší)

Rozměry:

- obvod pasu cca 68/106 cm (v klidu/maximální roztažení)

- obvod boků cca 101 cm

- přední/zadní sed cca 28/42 cm

- délka nohavic cca 87/115 cm (vnitřní/vnější šev nohavice)

Materiál:

- 100 % polyester - softshell s vnitřní vrstvou hřejivého fleecu

- 100 % bavlna (kapsa, náplet u pasu)

Barvy:
Velikost:
L
,
M
Styl:
elegantní
,
městský
Určení:
ženy
Materiál - textil:
bavlna
,
syntetika
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 16.1.2018
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: JaneMade
Katalogové č.: 9155662
Vloženo: 30.12.2017
Menu
--