Domů Prodané zboží prodejce Tayla + SOFTSHELLOVÝ FUSÁČEK NEJEN NA JARO A PODZIM +

Nabízím krásný do detailu propracovaný fusák ze softshellového materiálu - tepelně izolační a přitom velice praktický nejen na cesty. Je tedy vyroben z materiálu, který odolává prakticky podmínkám, které jsou nám lidem docela dost nepříjemné, chrání tedy před chladem, větru i dešti, ano materiál vydrží hodně, znáte všichni hlavně z bund, proto jsem se rozhodla jej využít i pro mimča, vyzkoušeno celý podzim na mém nyní už 11 měsíčním mimču. Při své délce 105cm - klasická délka fusaku, lze ušít i delší na přání, a své šířce cca 45cm je chumlající jako kukla, dítko se hezky zachumlá a je mu teploučko, uvnitř jej totiž teplí fleecová vrstva tzv. oboustranný nežmolkující pollarfleece, který díky své izolaci chrání jak za sucha tak i mokra. Doporučuji místo nánožníku :-), opravdu pohodlnost na všech stranách. Co se týká vnitřního dílu, je celý z fleecu, botičk jsme ale nesundávali, dávali jsme návleky takže se nezašpinil ani fusak ani nic jiného, návleky také v nabídce postupně, ale můžete si o ně psát :-).

Využití - především do sporťáků, do autosedaček a golfek jak pro větší dítka tak i pro ty menší cca od 6m - 3let. Zapínání na zip do 2ú3 délky samostatného fusáku, zadní díl je zaopatřen uchycením na gumky a díl který se navleče na opěradlo kočárku, aby z něj fusák nesjížděl. Vyšity jsou na něm i 5ti bodové pásy, ještě neprostřižené, aby jste si prostřihly ty, které potřebujete a nebo zrovna využíváte. 

Nabídka barviček je široká, tedy výběr nechám na vás, stejně jako aplikace, mohu na softshell tedy vrchní vstvu nažehlit nažehlovačku transparentní, vše dle domluvy. Lze si vybírat barvu jak softshellu tak i fleecu, vše nechám na vás, momentálně ušita barvička černého softshellu a limetkového fleecu, nejprodávaněšjí jak pro chlapečky tak i holčičky. 

Barvy:
Určení:
chlapci
,
dívky
,
unisex
Materiál - textil:
fleece
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 9.1.2016
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Tayla
Katalogové č.: 5872706
Vloženo: 1.1.2015
Menu
--