Domů Prodané zboží prodejce Šperky Jana Stříbrné náušnice s nebesky modrým zirkonem

Stříbrné náušnice s modrým zirkonem. Velikost zirkonu 10 x 8 mm. Náušnice ve tvaru kapky. Stříbro 925/1000.

ZIRKON vlastnosti:

Ve starověku se zirkon užíval pro ochranu před loupeží, zásahem blesku, fyzickým zraněním a nemocí. Každá barva rezonuje s jinou čakrou. Kámen podporuje bezpodmínečnou lásku k sobě samému i k ostatním, harmonizuje vaši vnitřní přirozenost se Zemí a sladuje fyzické tělo i těla jemnohmotná. Pomáhá pochopit, že jste duchovní bytostí na stezce lidského vývoje a zdůrazňuje jednotu, z níž pocházejí všechny duše. Tento kámen vnitřního vhledu k sobě přitahuje protiklady a vštěpuje vytrvalost a neústupnost od svého záměru.

V mentální oblasti zirkon podporuje jasné myšlení a pomáhá oddělovat důležité od nepodstatného. Překonáváním rasistických myšlenek a předpojatosti učí bratrství všeho lidstva a odstraňuje z emocionálního těla diskriminaci, šikanování, homofobii a misogynství vtištěnou v tomto nebo jiném životě.

V rovině emocionální zirkon učí stálosti. Je znám též jako „kámen čistoty", v dávných dobách se s jeho pomocí testovalo dodržování celibátu. Zdolává žárlivost a sklon k majetnictví, podporuje odtržení od staré lásky a otevření se nové.

Léčivé účinky: Prospívá, kostem, svalům a játrům, podporuje synergii. Je vhodný při ischiasu, křečích, nespavosti, depresi, závrati a nepravidelné menstruaci.

Umístění: Držte v ruce, nebo přiložte dle potřeby.

Barvy:
Styl:
elegantní
Určení:
ženy
Materiál:
stříbro
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 3.4.2019
Zboží je nedostupné.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Šperky Jana
Katalogové č.: 10120775
Vloženo: 29.11.2018
Menu
--