Domů Prodané zboží prodejce Hravokádo Sudoku mini

Sudoku mini je mladší sourozenec známého hlavolamu, určený především předškolním a mladším školním dětem. Potrápí jejich hlavičky a pomůže jim pochopit logické souvislosti.

Čísla jsme zde nahradili barvami a stejně jako u klasického sudoku i zde platí základní pravidlo, že každá barva se může v každém řádku, sloupci i malém čtverci vyskytovat pouze jednou.

Sudoku na titulní fotce doplňuje naše pětiletá dcera a ano, má tam jednu chybu :-) Jinak ale ideál pro děti cca od 4 let - není to pro ně úplně snadné, musí u toho přemýšlet, zároveň jsou ale schopné zadání vyřešit, což jim zvedne sebevědomí a dodá chuť řešit další a další...

Součástí hračky jsou i zalaminované (rozuměj "dětmi téměř nezničitelné") předlohy. Obsahují 4 stupně obtížnosti po 6 úkolech, celkem tedy 24 různých zadání a kombinací. Řešení k dispozici nedáváme, aby děti nemohli "opisovat" a aby si mozkové závity protáhli i jejich rodiče :-)

Obsah balení:

- dřevěná deska 11 x 11 x 1,8 cm

- 16 barevných kolíčků (náhradní můžete objednat zde)

- zalaminované předlohy

Baleno v kartonové krabičce.

------------------------------------------------------------------------------

Ručně vyřezané, broušené a malované - každý kus je jedinečný a mírně odlišný od fotografie.

Používáme nezávadné barvy s atestem na hračky. 

Barvy:
prodejní cena
Cena není dostupná
Prodáno 18.11.2023
Zboží je nedostupné.
Přesto máte zájem o toto zboží? Zkuste kontaktovat prodejce s žádostí o výrobu pomocí odkazu Poslat dotaz na zboží níže.
Informace
« »
Informace o zboží
Prodejce: Hravokádo
Katalogové č.: 9526286
Vloženo: 2.5.2018
Menu
--